DESPRE NOI

SC Alena Velop Graphics SRL

Suntem o echipa tanara, dar cu o experienta de 5 ani in domeniu. Juridic vorbind, suntem SC Alena Velop Graphics SRL . Avem sediul (si punctul de lucru) in Buzau, localitatea Pietroasele. Da da, acolo unde e vinul bun. Si unde s-a descoperit tezaurul „Closca cu puii de aur”. Chiar de la poalele Dealului Istrita iti expediem tricourile.

Fantastici. Ro este un proiect prin care ne-am propus sa oferim clientilor posibilitatea de a personaliza tricouri intr-o maniera moderna, direct pe site-ul nostru, cu previzualizare online si cu libertate totala de configurare a tricourilor. Printre cele mai importante functionalitati/caracteristici enumeram:

  • Posibilitatea de a adauga fotografia direct din dispozitivul tau si de a previzualiza produsul final.
  • Fotografiile pot fi redimensionate, rotite si mutate in interiorul zonei care delimiteaza suprafata imprimabila.
  • Posibilitatea de a adauga texte pe care le poti alinia sau roti.
  • Poti alege din mai multe font-uri, poti ingrosa textul, poti inclina/sublinia textul si poti schimba culoarea acestuia. Imaginatie sa ai!

Ca tot veni vorba de imaginatie, o sa observi ca am creat cateva categorii de tricouri cu diverse tematici. Vei gasi tricouri cu elemente grafice care te pot inspira sa scrii texte pentru tine sau pentru cele mai dragi persoane.

Date de identificare:
SC Alena Velop Graphics SRL
RO37162192
J10/234/2017
Buzau, Pietroasele, str Crizantemelor, nr 1