CONTACTEAZA-NE

Asiguram suport in timpul programului de lucru: Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Te rugam sa tii cont de faptul ca nu vom putea sa preluam comenzi telefonice, pe e-mail, chat sau retele sociale. Comenzile se plaseaza exclusiv pe site.

Telefonic
0786 273 493

Scrie-ne pe chat
Suport in timp real

Folosind formularul de contact
de mai jos

Gaseste-ne pe retelele sociale

SCRIE-NE

  DESPRE NOI

  Suntem o echipa tanara, dar cu o experienta de 5 ani in domeniu. Juridic vorbind, suntem SC Alena Velop Graphics SRL . Avem sediul (si punctul de lucru) in Buzau, localitatea Pietroasele.
  Fantastici. Ro este un proiect prin care ne-am propus sa oferim clientilor posibilitatea de a personaliza tricouri intr-o maniera moderna, direct pe site-ul nostru, cu previzualizare online si cu libertate totala de configurare a tricourilor. Printre cele mai importante functionalitati/caracteristici enumeram:

  • Posibilitatea de a adauga fotografia direct din dispozitivul tau si de a previzualiza produsul final.
  • Fotografiile pot fi redimensionate, rotite si mutate in interiorul zonei care delimiteaza suprafata imprimabila.
  • Posibilitatea de a adauga texte pe care le poti alinia sau roti.
  • Poti alege din mai multe font-uri, poti ingrosa textul, poti inclina/sublinia textul si poti schimba culoarea acestuia. Imaginatie sa ai!

  In plus, te invitam sa vizualizezi colectiile fantastice pe care noi le-am creat special pentru tine. Venim in intampinarea ta cu modele/design-uri de tricouri care cu siguranta iti vor atrage atentia. Chiar daca nu vei alege sa comanzi produse din colectiile noastre, cu siguranta acestea pot deveni sursa de inspiratie a-ti creea produsul de unul singur

  Date de identificare:
  SC Alena Velop Graphics SRL
  RO37162192
  J10/234/2017
  Buzau, Pietroasele, str Crizantemelor, nr 1